Hallo, ik ben Ed Kramarcik, PBA-lid en AMF personeel speler, en ik ben hier vandaag om Rip de Rack Pro Shop in Longwood, Florida. We gaan dan gaan bowlen accessoires. Veel   mensen komen in en ze op zoek naar handdoeken, hars zakken, nieuwe huid, en ik zal gaan over een aantal   deze dingen met u, en u kunt een bezoek aan uw pro-shop op precies wat u zoekt   voor om je spel te helpen. En ik ga een aantal dingen vandaag de dag uit te leggen aan u, of kunt u een bezoek me op www.riptherackbowling.com en koopt online, of een bezoek aan uw pro shop in uw lokaal gebied. Vandaag gaan we een paar basisprincipes te dekken op die nodig zijn accessoires die door de bowlers. Het eerste product wordt nieuwe huid, het heet ‘Skin Protector’. Veel bowlers, wanneer ze zijn bowling een hoop spellen, hun handen zweten en ze beginnen krijgen van een veel wrijving wanneer ze maar kort op de bal op hun duim of hun vingers.

En dit is de nieuwe huid, heeft een fles nieuwe huid in het, een huid beschermer, het is vloeibaar, zet je het op met een patch en het droogt in enkele seconden en je kunt gaan en kom in plaats van tearing uw hand omhoog, waar je begint te bloeden. Dus als je het krijgen van een blister als je bowlen, voordat het breaks naar buiten en krijgen nieuwe huid en zet het op je duim of je vinger. Er is een patch, het zal je beschermen, en u kunt blijven kom. Het volgende wat een heleboel mensen doen is ze kopen non-slip, een heleboel mensen te laten vallen om de bal te vroeg waar het af te vallen van hun hand als ze zweten. Sommige mensen wanneer ze zweten de bal niet vallen, en andere mensen glijdt sneller omdat ze zweten. Je hebt niet-slip room, dus als je dat op je hand greep de bal beter en je zal het niet zo laten vallen vroeg op de vuile lijn. Dus dat is een ander goed ding in je bowling zak te hebben, is non-slip crème veel bowlers gebruiken. We hebben ook een aantal accessoires op tapes, bowling tape, gebruik ik meestal een inch wit voor mijn spel, omdat mijn hand zwelt op en neer.

Dus toen ik mijn bal geboord, ik graag een grotere duim te hebben. Dus als ik in Reno, Nevada   en mijn hand is zwelling als gevolg van de luchtvochtigheid, en als de bal is te strak, dan kan ik niet uit te halen en ik kan geen goede foto’s te maken. Dus je wilt aan de duim een ​​beetje groter hebben   waar u gebruik maken van tape. En het idee van dat is wanneer je hand op en neer gaat, in de winter je hand krimpt, je laten vallen van de bal veel. Als u tape bowlers’, is het voorgesneden, en je krijgt 30 stuks in een doos, is het Tape AMF Bowlers’; en wat je doet is   je zet het in de duim gat of gaten de vingers, en dat helpt je grip de bal beter   en het maakt het beter passen. Dus je wilt om uit te gaan naar uw winkel en krijg bowling tape,   bowling tape is echt belangrijk, de meeste van de bowlers alle gebruik bowlers’ tape vandaag.

Het volgende dat we konden gebruiken is poetsmiddelen, voor al uw ballen we hebben veel verschillende   poetsmiddelen. De eerste is voor alle doeleinden polish: dit is als de bal wordt haken te veel, als   de rijstroken zijn droog, en je ging naar buiten, en er was een competitie voor je. Je bent een 9o’clock liga, en ze zijn bowlen op je rijstrook sinds 6o’clock; alle olie is gegaan   nu. Dus nu wil je je bal te polijsten. Wanneer u uw bal polijsten, spray het op en   veeg het met een handdoek; de bal gaat langer gaan op de baan voordat deze haken. Zo   je hoeft niet om jezelf gekwetst door sneller te gooien om de bal op de baan te houden. Dus, het is goed om alle poetsmiddelen in de zak te hebben. Het volgende ding is, als je bowlen   een tijdje en je hebt alle van de olie op de bal, je wilt een goede schoner te hebben; zo   u wilt halen reactieve schoon als je een reactieve bowlingbal. Spray het op   je bal af te nemen, en dat zal alle van de band merken uitstappen van de rijstroken, van onder de bal terug. Vaak zul je schade waar het zwart het lijkt erop dat roet; en spuit het op je bal af te nemen, en je zal een stuk beter te krijgen bal reactie wanneer u poetsmiddelen en schoonmakers. Dus als je wilt kun bal meer haken ze.

Ook verkopen “hook it.” Wat dat betekent is sproeit je bal en maakt de werkelijke bal   haak. Dus als je problemen hebt, waar de banen zijn echt vette en de bal zal niet   haak, zal de hoek niet te maken, zal de draai in de 1-3 zak niet maken, kopen hook it. verstuiven   het op je bal, veegt u deze, en ga naar buiten en kom en je bal zal haak. Nu bedenk, ABC,

WIBC en USBC, bent u niet toegestaan ​​om de oppervlakte van uw bowlingbal wanneer het concurrentieniveau wijzigen   begint. Dus ga en bezoek uw pro shop voordat u uw spel te starten. U zult uw praktijk te krijgen sessie in en dan begin je bowlen. Zodra u bowling start, kunt u het oppervlak niet wijzigen van uw omslagen op een bowlingbal. Dus zorg ervoor dat u stopt in uw pro shop, koop je schoonmakers, uw poetsmiddelen, uw hars, uw tape: wat je nodig hebt voordat je begint je spel, want je kunt niet plaats geen vreemde stof op de bal als je eenmaal competitie te beginnen, of je zal worden gediskwalificeerd. Dank u en ik hoop dat was veel hulp voor u, en gaan en kom een ​​goed spel.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here