kijken naar kijken ontdekken bowling schoenen op vrijdag dat is juist hoe we omgaan met je krijgen een camera op deze hoorzittingen in iets van de bonus. viel die mensen weten niet eens begrijpen. Ik zal ze laten zien ik zal mijn voet op te halen en te laten zien van de   jury hadden ze meer ik denk dat de problemen lijken op bowling schoen staat ontkent het dateert als mensen ze liefde ik denk dat ze niet moeilijk om me te vertellen hebben. Wat mensen willen me hier op te zetten ten minste oké die ik nodig heb om een ​​te geven backstory moet je gewoon nemen houd het vaak je goed hebt andere dingen genoeg om nauwkeurig te verenigen weer te geven alles wat ik kon doen dat prima, maar ik zal allemaal op slot   verwennen. en neem de stand op de dit is een shoot met ons op e-mails en en laat je weet dat je twee opmerkingen te bevestigen dat deze er uitzien als bowlingschoenen arrestatie degenen. die op de Aziatische um website zijn niet degenen vond ik dus stop met me mailt over die deze zijn de schoenen hier dit is de sneaker ze wat dan ook dat. Louis beweert ziet eruit als een bowling schoen en het is echt niet het is verdomd vergelijkbaar was het slechts vijfendertig dollar en ik hou van deze dingen die je weet dat ik echt zal wachten om te horen van het publiek. ja ik zal gewoon laat dit ding op het op het bureau voor een tijdje um …  omdat uh … Dramamine onbeleefd aan het publiek zou zijn om het terug te zetten op de rechter nu.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here