Hallo, mijn naam is Jim Deyoung. Ik ben hier in Salt Lake City, Utah met Fat Cats Family Bowling   Centrum. U kunt ons zien op het web FatCatsFun.com. Ik ben hier ook namens ExpertVillage.com.   Op dit moment gaan we praten over waar u op zoek bent nadat u de bal te gooien. Je wilt altijd geconcentreerd te blijven op uw merk, de hele hele tijd. Dus ik eigenlijk wil   niet eens naar mijn bowlingbal, tot na het mijn mark passeert. Het hetzelfde in golf,   wilt u uw oog op de golfbal te houden als je volgt er doorheen, en niet kijk omhoog   totdat je schouder dwingt je te zoeken. Dus met Bowling is het het zelfde soort dingen.   Je bent eigenlijk alleen maar staren naar uw merk de hele hele tijd tot uw bowlingbal   geeft het merk. Op dit moment ga ik line-up van mijn schot rond de tien-board, zoals ik sprak   aan u voor … in een paar video’s voor. Elke pijl staat voor vijf planken. Dus ik ga op een lijn met de tien board en ik ga gooi mijn schot, maar ik ga om geconcentreerd te blijven op mijn teken de hele hele tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here