Hallo, mijn naam is Jim DeYoung, ik ben hier in Salt Lake City, Utah op Fat Cats Family Bowling Center. U kunt ons bereiken op het web: fatcatsfun.com. Ik ben hier ook namens expertvillage.com. Nu, wat ik ga je leren over hoe om te gooien je bal. Goede zaak te doen is een groot proces. Vanaf het begin van de rij staan ​​om uw merk, aandacht besteden aan uw merk en je bal. Het is allemaal één proces. In plaats van one-two-three-vier tot vijf proces, het is gewoon een proces allemaal samen. Een goede opvolging door en alles. Wat ik graag doe is dat ik graag mijn been trekken achter mijn lichaam, zodat het maakt je heupen vierkant met uw merk. Nu gaan we om een ​​schot te gooien. Ik ga je laten zien wat ik bedoel. Nu bedoel ik dat ik meestal op mijn tweede stap is wanneer ik mijn bal te starten. Maar de tweede start ik het, zijn vloeiende, komt terug en ik volg door.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here