Ik ben Jim DeYoung. Ik ben hier in Salt Lake City, Utah met Fat Cats Family Bowling Center.   U kunt ons zien op het web op FatCatsFun.com. Ik ben hier ook namens ExpertVillage.com.   Aangezien u de baan kunt zien naar beneden hebben we een paar pennen vertrokken. Ik ga je leren hoe je   pick-up een reserve. In principe je gaat naar de bal precies te gooien hoe ik u geleerd in   de andere video. Je gaat gewoon om terug te komen, volgen door, streven naar uw merk, volgen   door en hopelijk pak het op. Er is een goede manier om het te doen. Voor elke pin dat is   links van de hoofdspeld, zodat er twee pennen. Dus u wilt tellen voor elke in die   is er aan de linkerkant van de koppen. Je wilt die door drie en bewegen tellen passen   op de baan drie borden aan de rechterkant. Dus alles wat aan de linkerkant van het hoofd pin, je   wilt aanpassen aan de rechterkant. Dus nu de kop pin ontbreekt en de twee pin   missend. Dus er is twee pennen die ontbreken. Dus u wilt die tellen. Dat is zes   totaal boards. Dus als ik was in de rij om het midden punt zou ik tel zes planken aan de   rechts, pak mijn bowlingbal en ik zou gooien op mijn gebruikelijke merk dat ik er zijn. Mijn   merk dat ik heb gespeeld op de tien board. Dus ongeveer Ik ga om te verblijven in dat maar ik ga mijn voeten aan te passen om het op te rapen. En dat zal een goede manier op te halen zijn uw vrije.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here