Hallo, mijn naam is Jim DeYoung. Ik ben hier in Salt Lake City, Utah met Fat Cats Family Bowling Center. U kunt ons zien op het web op fatcatsfun.com. Ik ben hier ook namens Expertvillage.com. Op dit moment gaan we praten over hoe om te streven naar je schot en om uw opname af te spelen. In principe hier op de lanen, kunt u een aantal punten aan de voorkant hier en een aantal pijlen te zien. De pijlen voor elke pijl die er is, het is vijf boards dus elke pijl, vijf planken. Voor de juiste hander? S, het gaat vijf, tien, vijftien, twintig, vijfentwintig, dertig, vijfendertig en veertig is de andere pen. Voor een lid van de linkervleugel, het is hetzelfde, net tegenover. In principe is voor deze opname heb ik op dit moment opgesteld. Ik ga om line-up in de richting van de tien borden, die de tweede pijl van rechts zou zijn, en ik ben eigenlijk gewoon trekken van mijn schot vanaf daar. Ik ga mijn bowling bal natuurlijk te grijpen. Line up van de opname, zoals de stap vóór. Ik ga naar een praktijk dia te nemen en ervoor zorgen dat ik kan schuiven. In de rij gaan staan. Ik ben vierkant. Dus een goede zaak te doen is wanneer je gaat line-up aan de foto is, wilt u uw bowlingbal te zetten in de richting van uw merk. Dus, als u uw eerste stap te zetten, wilt u uw bowlingbal te zetten in de richting van uw merk, zodat krijgt je schouder coherent met uw merk. Dus ik ga doen dat erg snel. Uiteindelijk heb ik het missen van mijn stempel als gevolg van één ding, en het was vanwege mijn grip. Ik greep de bal te hard, die uiteindelijk maakt me trekken de bal.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here