Hallo mijn naam is Jim DeYoung. Ik ben hier met Fat Cats Family Bowling Center in Salt Lake City, Utah. U kunt ons zien op het web, FatCatsFun.com. Ik ben hier namens ExpertVillage.com. Rechts   nu gaan we te gaan over sommige stukken en een aantal oefeningen om je klaar te krijgen en opgewarmd   voor bowlen. Het eerste wat ik zou willen doen is dat ik graag mijn schouders los te krijgen.   Dus soms als je iets soms het bezit van een bowling bal, de bal die je gaat   gebruiken. Je kunt gewoon slingeren heen en weer op te warmen je arm een ​​beetje. Wat dit wil   doen is, dan zal die je schouder te gaan, zodat je niet liquideren iets scheuren of scheuren   iets. Dus, na een beetje van dit beeld Ik zal uit te schakelen en ik ga naar een volledige cirkel met   mijn bowlingbal.   In principe is dit een goede oefening voor je rotator cuff en voor uw gewricht. Alright en na   dat ik graag over te schakelen naar een goede arm stretch. Pak je handen op je rug. Rekken   omlaag en omhoog te trekken. Wat dat zal doen, is strek je biceps een beetje. Voeg een beetje meer   spanning op je armen dus het zal uitstrekken die spieren, zodat je niet iets scheuren of   rip alles. Alright en nadat ik doen, opdat ik alleen even wennen aan de aanpak echt   snel met mijn bowlingschoenen. Ik draag een paar Dexter sst5’s. Dus wat ik zal doen, is   Ik zal gewoon line-up overal en dan zal ik de aanpak te testen. Dat geeft me een goed idee   over hoe glad de benaderingen. Als ik moet pads op de bodem van mijn schoen wijzigen of   als ik het nodig om een ​​borstel te pakken en uit te trekken sommige van de bovenste oppervlak op de pads. Dus ik ga om het opnieuw te doen alleen maar om te wennen aan het.   Dus eigenlijk nu ben je klaar om te oefenen en een bal te gooien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here