Hallo mijn naam is Jim Young. Ik ben hier in FatCat, Salt Lake City, Utah. U kunt ons zien op het   web, FatCatsFun.com. Ik ben hier namens ExpertVillage.com. Vandaag gaan we zijn   gaat over enkele dingen. We gaan worden gaan over de basisprincipes van het bowlen. We zullen   gaan over bowlingballen, uw apparatuur, schoenen, alles op dat veel. We zullen ook   gooi een paar ballen. Ik zal je laten zien hoe u de baan. Ik zal je ook laten zien hoe je een pick   Mark. Er is pijlen en stippen hier op de rijbaan die u gebruikt voor uw merken. En   dan is ook hier beneden op de baan is er ook een aantal punten goed dat u kunt gebruiken om aan te passen   om het schot. Op dit moment ga ik; Ik bracht al mijn bowlingballen. Ik heb zes verschillende   die zoals je kunt zien. Dit is een basis bowlingbal dat u waarschijnlijk zou willen beginnen   weg met. Het is een Storm bowlingbal hit. Het is slechts een driedelige bal. Binnen is er niets   binnen om te helpen haak, rotatie, of zet revoluties Het is eigenlijk een plastic bal met de reactieve hars deksel spullen op. Dus dit is een van de goede ballen die je zou willen om te beginnen met. Dit is een oudere bal dus het gaat moeilijk te vinden te zijn. De bal die   je zou willen komen met die uit op dit moment is een Eboniet Tornado. Het is de dezelfde basis bal het is gewoon gemaakt door een ander bedrijf. Ik heb de Eboniet MVS kreeg. Dit is   een van de meest agressieve ballen die er zijn op dit moment. Deze bowlingbal zal   aansluiten op waarschijnlijk ongeveer 35 boards. We zullen gaan over de planken in een klein beetje, ongeveer   de pijlen en de punten. Ik heb een Storm Tracfecta, X-factor Tracfecta. Dit is een bal die ik   zou waarschijnlijk gebruiken op een laan die is niet zo snel, niet zo vettig, sorry. Deze is een Storm,   Tropische storm. Het haken ongeveer net zo veel als de Tracfecta. Maar ik gebruik het op een lichtere   oliepatroon. En dan heb ik een oudere Columbia 300 Messenger, Orange Messenger gekregen. Die   is een 16 pond bal. Ik wil uitschakelen 15-16 soms hangt af van hoe de overdracht naar beneden   is en de pinnen gaan. En dit is een Mistik. Eigenlijk gebruik ik deze bal net zoals een droge baan   bal. Wanneer de rijstroken naar beneden dragen en de olie begint af te meer verspreid naar de pinnen Ik wil deze ene te gooien, omdat het heeft een goede back-end reactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here