Hallo mijn naam is Jim DeYoung Ik ben hier in Salt Lake City, Utah met Fatcat’s Family Bowling Center. U kunt ons zien op het web op fatcatsfun.com. Ik ben hier ook namens expertvillage.com, en één ding dat ik ga je nu leren is gewoon wat extra oefeningen om op te oefenen. Alvorens op een paar clips Ik heb u laten zien sommige dingen om thuis te oefenen – uw aanpak en maar als je in een bowlingbaan Ik wil gewoon dat je de bal te gooien en plezier te hebben en net de praktijk dat soort dingen. Dus wat ik ga doen is dat ik ga gewoon mijn bal te pakken en ik ga lopen er op en gooi het gewoon. Dit is een goede oefening te doen alleen maar om u los te houden en alles wat ik heb gedaan en het zal alleen maar oefenen op uw vrijlating. De release van de bal is belangrijk, volgen via en alles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here